COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

WIJ BIEDEN KWALITEIT TEGELWERK VOOR HET INTERIEUR EN EXTERIEUR.

Renovatie Crew levert kwalitatief tegelwerk voor verschillende doeleinden. Wij verzorgen tegelwerk voor woonkamer, badkamers, toiletruimtes, keukenwanden en vloeren. Voor alle situaties heeft u veel keuzemogelijkheden, want naast het soort tegel kunt u ook kiezen om de tegels op een normale manier aan te laten leggen of te kiezen voor tegelwerk met een patroon.

Voor vrijwel iedereen komt wel eens het moment waarop u gaat verhuizen of u uw bestaande woning gaat renoveren. Dagelijks brengt u immers veel tijd door in huis en het is dan wel zo prettig leven in een woning die geheel naar uw smaak is ingericht. Met name de woonkamer en de badkamer zijn vertrekken waarin u veel verblijft, wat is dan ook een betere vernieuwing dan het plaatsen van een mooie tegelvloer in de woonkamer en strak tegelwerk in de badkamer? Renovatie Crew is gespecialiseerd in renovatie en is u gedurende een dergelijk project dan ook graag van dienst!

Wij rekenen gemiddeld 15,-Euro per vierkante meter (Exclusief voorbereidend werk)en zijn daarmee veruit de goedkoopste van Nederland.

We hebben ervaren vakmensen die ons een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van anderen in ons vakgebied.

© Copyright 2022 Renovatie Crew. Renovatie Crew is onderdeel van Renovatie Concurrent & Kosten-uitbouw.nl