COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Mooi glad stucwerk kan het huis helemaal afmaken en mooie gladde muren en plafonds zijn ook nog eens brandvertragend en isolerend.

Mooie gladde muren

Mooi stucwerk is niet alleen goed voor de muren en comfortverhogend maar strak stukadoorswerk laat de wanden en plafonds er als nieuw uitzien. Het geeft meer licht en maakt de ruimte echt af.

De beste manier om uw muur glad te maken is afhankelijk van het soort ondergrond van uw muur en wat u glad wilt hebben.

Bij een houten muur gaat dit namelijk heel anders dan bij een stenen muur. Wilt u een houten wand glad maken dan kunt u er het beste gipsplaten op vast schroeven en er vervolgens glad over heen stucen.

Heeft u kleine gaatjes in de muur door spijkers en schroeven dan maakt u het glad door het op te vullen met Alabastine muurglad.

Het woord ‘’muur glad maken’’, is namelijk een heel breed begrip.

Over het algemeen bedoeld men met deze term dat de wand glad gestreken moet worden. Dit wil men doorgaans gebeurt hebben bij wanden met een oude laag structuurverf, sierpleisters zoals Granol en Spachtelputz, spackwanden, stenen muren en muren van beton of gips.

Vraag vrijblijvende een offerte bij ons aan.

Op al ons stuc en schilder werkzaamheden zit geen garantie wegens verzwakkingen van Nederlandse bodem waardoor bijna altijd scheuren kunnen ontstaan.

Muren en plafonds stucen

We hebben ervaren vakmensen die ons een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van anderen in ons vakgebied.

© Copyright 2022 Renovatie Crew. Renovatie Crew is onderdeel van Renovatie Concurrent & Kosten-uitbouw.nl