COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

BETON CIRÉ

Beton Ciré is een sterke en watervaste cementstuc die tegenwoordig veel gebruikt wordt. De cementstuc is geschikt voor keukens, maar ook voor badkamers en zelfs voor vloeren. En wilt u een object als een haard of schouw laten stuken? Dan kunt u dit ook laten doen met Beton Ciré. Zelfs als het om buitenstucwerk gaat, is deze variant van cementstuc geschikt.

Beton Ciré: een korte introductie

Beton Ciré betekent letterlijk ‘met was ingewreven beton’. Enkele jaren geleden was er slechts één uitvoering beschikbaar van deze cementstuc en werd Beton Ciré altijd van was gemaakt, maar tegenwoordig is dit wel anders. Door de grote populariteit van deze vorm van cementstuc, zijn er tegenwoordig meerdere afwerkingen beschikbaar. Afhankelijk van het gebruik van de cementstuc, wordt door stukadoor de ideale afwerking voor uw woning gekozen.

Karakteristiek en bijzonder stucwerk

Beton Ciré is heel anders dan andere soorten stucwerk en dit komt omdat de hand van de vakvrouw of vakman altijd terug te zien is in wanden en plafonds met deze cementstuc. In feite laat de vakvrouw of vakman zijn of haar handtekening achter in het werk en dit geeft uw woning een unieke uitstraling. Zoals u goed gestucte wand, vloer of badkamer met Beton Ciré, is er geen andere!

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over Beton Ciré, wilt u een afspraak maken met één van onze Beton Ciré experts of wilt u een offerte aanvragen voor het stuken van uw woning? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

© Copyright 2022 Renovatie Crew. Renovatie Crew is onderdeel van Renovatie Concurrent & Kosten-uitbouw.nl